Een eigen website? Eenvoudig!

Waarom een website met GraphChef?

Als ondernemer ben je graag bezig met de core business van een bedrijf. GraphChef begrijpt dat en helpt graag met het realiseren van een eigen website; een webdesign dat volledig aansluit op jouw onderneming.

GraphChef heeft als doel elke ondernemer online te laten opvallen met een uniek webdesign. Wij realiseren gebruiksvriendelijke websites voor ieder device. In de kern richten we ons samen op een snelle en veilige website. Daarnaast kan je zelf gemakkelijk jouw eigen website beheren. GraphChef realiseert gebruiksvriendelijke websites op maat voor een vaste All-in prijs.

Al onze websites zijn volledig responsive. Dit betekent dat je website zich automatisch aanpast aan ieder device (mobiel, tablet en desktop). Jouw website is dus 100% gebruiksvriendelijk.

Responsive

Wij maken je website geschikt voor alle schermformaten. Al onze websites zijn volledig responsive en dus geschikt voor ieder device.


Veilig en snel!

Je website wordt optimaal beveiligd. Ook voldoet jouw website aan een snelle laadtijd.


Snel vindbaar

Samen met conversiefreaks.nl passen we de juiste content toe op jouw website. Zo ben je direct vindbaar en wordt Google je beste vriend.


Uitstekende nazorg

Samen hebben we nu een website gerealiseerd. Vervolgens blijven we jouw website optimaliseren.


Overige diensten

Optimalisatie & advies

Wil je jouw bereikbaarheid vergroten en je website verbeteren? Websites beschikken altijd over een aantal verbeterpunten, maar die worden doorgaans niet gevonden. Met behulp van een strategisch rapport kunnen we jouw (huidige) website samen optimaliseren.

Onderhoud

Is er onderhoud aan je website nodig? Waar nodig zorgen voor het onderhouden en updaten van je (huidige) website. Je website up-to-date houden is van groot belang om o.a. de veiligheid van je website te kunnen waarborgen.

Tools & uitbreidingen

Ben jij opzoek naar uitbreiding(en) voor je WordPress website? GraphChef ontwikkelt deze uitbreidingen en zorgt ervoor dat deze worden geïntegreerd op je website. Dit doen we aan de hand van de plug-ins die gekoppeld zijn aan het CMS WordPress.